Людям з порушення зору Звичайна версія

Виплати вкладникам ПАТ «Діамантбанк» орієнтовно розпочнуться у останній декаді травня

26.04.2017

Виплати вкладникам ПАТ «Діамантбанк» розпочнуться у встановлені законодавством терміни. Орієнтовна дата початку виплат – остання декада травня. Зараз триває процес формування Реєстру вкладників і про початок виплат буде повідомлено додатково на сайті Фонду.

Загальна сума можливого відшкодування вкладникам, відповідно до звітності банку, становить майже 1,3 млрд грн, з них 0,05 млрд грн – фізичні особи - підприємці. При цьому 96% усіх вкладників банку отримають свої кошти у повному обсязі, оскільки їх розмір не перевищує гарантовану суму відшкодування.

Уже найближчим часом Фонд гарантування оголосить конкурс серед попередньо кваліфікованих Національним банком осіб на пошук зацікавлених взяти участь у виведенні з ринку ПАТ «Діамантбанк» в один із передбачених законодавством способів.

Слід зауважити, що позичальники банку-фізичні особи зможуть здійснювати планові платежі для погашення кредитів як через відділення «Діамантбанку», так і через установи інших банків. При цьому рахунки, на які потрібно перераховувати кошти, протягом часу дії тимчасової адміністрації змінюватись не будуть.