Людям з порушення зору Звичайна версія

Внесено зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення ПАТ «ДІАМАНТБАНК» з ринку у спосіб, передбачений п. 4 ч. 2 ст. 39 ЗУ «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», з урахуванням п. 1 ч. 16 ст. 42 Закону

17.05.2017

1.Пункт 5 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «5. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 22.05.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строку тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

2.Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «6. Конкурсні пропозиції розглядаються (конкурс проводиться) Фондом у строк по 29.05.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) рішенням Фонду у разі продовження/поновлення строку, передбаченого пунктом 5 цих Умов відкритого конкурсу.».

3.Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.