Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги вкладників ПАТ «ДІАМАНТБАНК»

21.06.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

На підставі пропозиції від кваліфікованого інвестора АТ «ТАСКОМБАНК», який був визнаний переможцем конкурсу та візьме участь у виведенні ПАТ «ДІАМАНТБАНК» з ринку (далі - приймаючий банк), Фондом гарантування прийнято рішення щодо укладання договорів з приймаючим банком про передачу йому частини активів та зобов’язань неплатоспроможного банку ПАТ «ДІАМАНТБАНК».

З огляду на необхідність завершення уповноваженою особою Фонду на здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ «ДІАМАНТБАНК» повного технологічного циклу формування переліку вкладників, зобов’язання щодо повернення коштів перед якими будуть передані приймаючому банку, з 16.06.2017 призупинились виплати коштів вкладникам ПАТ «ДІАМАНТБАНК» через установи банків-агентів Фонду.

Фонд звертає увагу вкладників, що приймаючому банку будуть передані усі права та обов’язки боржника перед вкладниками ПАТ «ДІАМАНТБАНК» щодо повернення грошових коштів вкладників і сплати процентів за договорами банківського рахунку/вкладу (у тому числі за іменними ощадними сертифікатами) у межах гарантованої суми відшкодування – 200 тисяч гривень. Тобто, при укладенні договору з переможцем конкурсу відновлюються всі умови депозитних та інших договорів за переданими зобов’язаннями, зокрема строк та валюта вкладу, процентна ставка тощо.

Інформацію про факт підписання договору буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «ДІАМАНТБАНК» - www.diamantbank.ua.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія Фонду гарантування вкладів»: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні);

ПАТ «ДІАМАНТБАНК»: 0 800-308-303.