Людям з порушення зору Звичайна версія

Продаж квартир від ПАТ «ДІАМАНТБАНК» у комплексі "Crystal Park" продовжується

22.10.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає через голландський аукціон в системі ProZоrro.Продажі квартири, що обліковуються на балансі ПАТ «ДІАМАНТБАНК».

Усі квартири розташовані в житловому комплексі "Crystal Park", зведеному  поблизу метро Шулявська на проспекті Перемоги, 42. Будинок вже зданий в експлуатацію. Квартири мають цегляні стіни та метало-пластикові вікна. Без фінішного оздоблення.

Житловий комплекс розташований поруч з парком ім. Пушкіна, вигляд на який відкривається з вікон. Панорамне скління візуально розширює  приміщення, які й так мають 3,2 м. заввишки. Під будинком розташовується просторий дворівневий паркінг.

Кожна квартира продається окремим лотом з основними засобами. Обрати собі відповідний лот можна, як через сайт ProZоrro.Продажі за посиланням, так і через паспорти активів, розміщені на інформаційному порталі Фонду гарантування torgi.fg.gov.ua у рубриці нерухомість за посиланням.

Ознайомитись з майном можна, звернувшись до ПАТ «ДІАМАНТБАНК» у м. Київ вул. Дегтярівська, 48. Докладна інформація вказана в оголошеннях.