Людям з порушення зору Звичайна версія

Адміністративно-складський комплекс у Києві на Куренівці площею майже 11 тис. кв м – на аукціоні 8 липня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб нагадує інвесторам про можливість придбати на аукціоні велику адміністративно-складську будівлю на столичній Куренівці, оснащену системою пожежогасіння, а також 2 448 одиниць основних засобів. Активи належать ПАТ «ДІАМАНТБАНК» і ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», що перебувають у ліквідації. Відкриті електронні торги пройдуть 8 липня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Окремо розташована фасадна адміністративно-складська будівля знаходиться в Оболонському районі Києва по вул. Скляренка, 4. Об’єкт має загальну площу 10 806 кв м (9000 кв м – склад, 900 кв м – офіс, 906 кв м – допоміжні приміщення). Серед переваг об’єкту – зручна транспортна розв’язка, можливість під’їзду вантажних машин. Висота стель складських приміщень становить 6 м. Об’єкт нерухомості може стати вдалою інвестицією для покупців, які шукають будівлю для ведення власного бізнесу або здачі приміщень в оренду.

Початкова ціна лоту – 77,98 млн грн.

Продаж відбудеться за англійською моделлю аукціону. Взяти участь у відкритих, прозорих торгах можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот.

Більше інформації про лот G22N020108 та умови участі в аукціоні можна дізнатися на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямовує на розрахунки з кредиторами неплатоспроможних банків.